• Puhova ulica 9a, Ptuj, Slovenija
 • +386 (0)2 772 07 31
 • info@dsd.si
 • Siemens vrhunska tehnologija

  Siemens vrhunska tehnologija

  Siemens AG je nemški industrijski konglomerat in največje inženirsko podjetje v Evropi. Je eden od vodilnih svetovnih proizvajalcev produktov in rešitev za industrijo, energetiko in zdravstvo. Prebivalstvo se stara, kar je za zdravstvene sisteme poseben izziv. To jim bo uspelo samo, če bodo te storitve tudi učinkovite: bolezni bo potrebno odkriti v krajšem času in v zgodnejši dobi, zato da jih bomo lahko uspešno zdravili.

  Svetovno prebivalstvo se povečuje in stara, zato vedno več ljudi teži k zdravemu in kakovostnem življenju do visoke starosti. Siemens Healthcare je pionir na področju zagotavljanja medicinskih tehnologij, ki pomagajo zagotoviti boljšo kakovost zdravstvene oskrbe. Bolnišnice in druge zdravstvene ustanove morajo biti pripravljene na to, da bodo lahko v krajšem času opravile več storitev, to jim bo uspelo samo, če bodo te storitve tudi učinkovite: bolezni bo potrebno odkriti v krajšem času in v zgodnejši dobi, zato da jih bomo lahko uspešno zdravili.

  Bolniki želijo vse več pravic, politični in gospodarski pritiski se stopnjujejo, pojavljajo se novi poslovni modeli, tudi medicinskega znanja je vse več: kombinacija the dejavnikov zahteva temeljito preoblikovanje zdravstvenih sistemov, kar pa je večplasten in zapleten projekt. Potrebna je dramatična sprememba načina prihodnje organizacije zdravstvenega varstva, ki bo zagotovila cenovno ugoden dostop do kakovostne zdravstvene oskrbe in trajnostne rešitve v boju proti današnjim najbolj nevarnim boleznim.
  Pri Siemens Healthcare težimo k temu, da bi postali zaupanja vreden partner v tem spreminjajočem okolju. Naš cilj je podpora kupcem na vseh ravneh in med celotno oskrbo za izpolnitev teh novih izzivov, s čimer se lahko uspešno prilagajajo na zdravstveno varstvo naslednje generacije.Naše inovacije že več kot 166 let skrbijo za napredek zdravja ljudi. Danes smo eden od največjih svetovnih dobaviteljev tehnologije za zdravstveno industrijo in vodilni v medicinskem slikanju, laboratorijski diagnostiki in informacijski tehnologiji na področju zdravstvenega varstva. Vse podprto s celovito ponudbo kliničnega svetovanja, usposabljanja in storitev, ki so na voljo po vsem svetu in so prilagojene potrebam kupcev.

  Siemens na izzive demografskih sprememb odgovarja s svojimi celovitim rešitvami za zdravstvo. S tehničnim napredkom v diagnostiki, terapiji in zdravstvenih informacijskih sistemih pomagamo zdravstvenim ustanovam, da učinkovito ponujajo kakovostne, vedno bolj personalizirane zdravstvene storitve po dostopnih cenah.

  Komentiraj →

Komentiraj

Prekliči komentar

Utrinki

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in anonimno beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte svoje osebne nastavitve storitev za piškotke.

Ti piškotki omogočajo, da štejemo obiske in vire prometa, tako da lahko merimo in izboljšamo delovanje naše spletne strani.

Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
 • _ga
 • _gid
 • _gat

Zavrni vse
Sprejmi vse